fbpx
Позвъни на 0898574515

Хотел „Свети Никола“ и прекрасния град Равда

Насладете се на хубава лятна почивка със семейство и приятели на море, с достъпни цени в град Равда - в близост до Несебър и Слънчев бряг- Къща за гости "Свети Никола" разполага с много удобства - басейн, лоби бар и фитнес кът! Заповядайте при нас!

 „Свети Никола“ се намира само на 5 мин. от страхотния Централен плаж на Равда. Определено предимство е близостта на красивия Северен плаж.

На страхотна ваканция ще се насладите в Свети Никола, разположен на 350 м. от брега. Тук лятната почивка ще бъде спокойна и изпълнена с много приятни преживявания и емоции. Морски курорт като Равда ще Ви осигури уют, тишина, прелестни плажни ивици и множество красиви гледки. А от своя страна Свети Никола с радост ще ви предостави нужния комфорт и всички удобства, за да се чувствате истински приятно.

Всъщност, Равда е едно от местата по Южното Черноморие, което предлага най-просторните плажни ивици, прочути с чистия си ситен пясък. А и избирайки тази дестинация, то Вие ще си осигурите възможността да посетите и другите страхотни курорти, намиращи се в близост, а именно Несебър и Слънчев бряг.

За почитателите на нощния живот, Равда със сигурност е перфектното стратегическо място за лятна почивка със семейството и приятелите.  Уникалното местоположение на лятния курорт Ви дава предимство да изберете спокойствието през деня в Равда и изпълнения с емоции и забавления нощен живот в Слънчев бряг. 

Защо да изберете Равда за вашата лятна почивка?

Детски кътове

Равда е предпочитан морски курорт за семейства, защото има много обособени места, където децата могат да се забавляват. Равда притежава страхотен лунапарк с множество атракциони и най-различни забавления за деца. Най-желанато детско забавление е скачането на батут! 

Повече от 100 заведения за хранене

Ако искате да се насладите на чудесна морска кухня, Равда е Вашето място. Не само можете да хапвате вкусно, но и да да се насладите на уникални гледки към морето! Равда е прекрасна дестинация за всеки един от вас, защото предлага луксозна почивка на достъпна цена! 

На 10 минути до несебър

Можете да съчетаете лятната си почивка с прекрасна разходка до Стария град. Не забравяйте, че имате възможност да се насладите и на празничната заря на 15 август по повод празника на града, която събира хора от цяла България на празичното шествие на града с незабравимо и единствено по рода си  3D шоу! 

На 30 км от Бургас

Ако ще посрещате близки и приятели, летището в Бургас е на 30 км от Равда, а ако искате и да пазарувате, моловете в Бургас ще ви дадат тази възможност. Всичко това се дължи на доброто местоположение на Равда. 

Хотел

„Свети Никола“

При нас можете да се насладите на изключително спокойна лятна почивка и да забравите стреса и напрежетието от вкъщи! Не се колебайте, а резервирайте почивката си при нас и няма да съжалявате нито една секунда!

За вас

Летищен трансфер

Предлагаме и летищен тренсфер до 8 човека наведнъж както за наши гости така и за всички желаещи. Разполагаме с удобен транспорт и място за целия Ви багаж. Направете запитването си възможно най-бързо и подсигурете Вашето спокойствие и удобство!