fbpx
Позвъни на 0898574515

Къщата за гости „Свети Никола“ и прекрасния град Равда

Насладете се на хубава лятна почивка със семейство и приятели на море, с достъпни цени в град Равда - в близост до Несебър и Слънчев бряг- Къща за гости "Свети Никола" разполага с много удобства - басейн, лоби бар и фитнес кът! Заповядайте при нас!

Уютната къща за гости „Свети Никола“ се намира само на 5 мин. от страхотния Централен плаж на Равда. Определено предимство е близостта на красивия Северен плаж.

На страхотна ваканция ще се насладите в просторната и уютна Къща за гости „Свети Никола“, разположена на 350 м. от брега. Тук лятната почивка ще бъде спокойна и изпълнена с много приятни преживявания и емоции. Морски курорт като Равда ще Ви осигури уют, тишина, прелестни плажни ивици и множество красиви гледки. А от своя страна Къща за гости „Свети Никола“ с радост ще Ви предостави нужния комфорт и всички удобства, за да се чувствате истински приятно.

Всъщност, Равда е едно от местата по Южното Черноморие, което предлага най-просторните плажни ивици, прочути с чистия си ситен пясък. А и избирайки тази дестинация, то Вие ще си осигурите възможността да посетите и другите страхотни курорти, намиращи се в близост, а именно Несебър и Слънчев бряг.

За почитателите на нощния живот, Равда със сигурност е перфектното стратегическо място за лятна почивка със семейството и приятелите.  Уникалното местоположение на лятния курорт Ви дава предимство да изберете спокойствието през деня в Равда и изпълнения с емоции и забавления нощен живот в Слънчев бряг. 

Защо да изберете Равда за вашата лятна почивка?

Детски кътове

Равда е предпочитан морски курорт за семейства, защото има много обособени места, където децата могат да се забавляват. Равда притежава страхотен лунапарк с множество атракциони и най-различни забавления за деца. Най-желанато детско забавление е скачането на батут! 

Повече от 100 заведения за хранене

Ако искате да се насладите на чудесна морска кухня, Равда е Вашето място. Не само можете да хапвате вкусно, но и да да се насладите на уникални гледки към морето! Равда е прекрасна дестинация за всеки един от вас, защото предлага луксозна почивка на достъпна цена! 

На 10 минути до несебър

Можете да съчетаете лятната си почивка с прекрасна разходка до Стария град. Не забравяйте, че имате възможност да се насладите и на празничната заря на 15 август по повод празника на града, която събира хора от цяла България на празичното шествие на града с незабравимо и единствено по рода си  3D шоу! 

На 30 км от Бургас

Ако ще посрещате близки и приятели, летището в Бургас е на 30 км от Равда, а ако искате и да пазарувате, моловете в Бургас ще ви дадат тази възможност. Всичко това се дължи на доброто местоположение на Равда. 

къща за гости

„Свети Никола“

При нас можете да се насладите на изключително спокойна лятна почивка и да забравите стреса и напрежетието от вкъщи! Не се колебайте, а резервирайте почивката си при нас и няма да съжалявате нито една секунда!

За вас

Летищен трансфер

Предлагаме и летищен тренсфер до 8 човека наведнъж както за наши гости така и за всички желаещи. Разполагаме с удобен транспорт и място за целия Ви багаж. Направете запитването си възможно най-бързо и подсигурете Вашето спокойствие и удобство!